EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Global Test Supply
Linked Banner to your Product or Website
eCommerce website for sale!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#638482 10/02/20 07:44 PM
Joined: Feb 2010
Posts: 160
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2010
Posts: 160
I've got a TDE100 with intermedia sip trunks that work fine except that I can only get number for CID. Provider is sending name and number (wireshark tells me so) as well as intermedia. Name and number was working fine with comcast trunks. Any ideas why no name now. I will say I did see a name a couple times but 99.9% of the time only number comes through.

Global Test Supply 728x90
Joined: Mar 2018
Posts: 341
Likes: 1
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2018
Posts: 341
Likes: 1
You might try to wait on answering the call for a little longer.


The Cloud is just someone else's computer!

Moderated by  Carl Navarro, OBT 

Link Copied to Clipboard
Advertising Sponsor
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics93,295
Posts634,139
Members49,497
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
Gary Golding, Kenny D. Cutler, Mike Porterfield
Newest Members
NZAndy101, spunkysam, tn00247167, Dave McCann, Mitel Hotel
49,496 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 9
Toner 6
jsaad 3
Advertising Sponsor Spot 2
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Who's Online Now
14 members (metelcom, Skunky, spunkysam, Mercenary Roadie, ffej010, Yoda, newtecky, RATHER BE FISHING, Keyset6, Coral Tech, BobRobert, hitechcomm, Temperor, Silversam), 362 guests, and 40 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners
landing page builder Antiransomware 300x250 Your Business Phone Service in the Cloud