EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Global Test Supply
Linked Banner to your Product or Website
eCommerce website for sale!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Jul 2005
Posts: 137
Likes: 1
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2005
Posts: 137
Likes: 1
Not sure if i am reading this correctly.
the Manual Shows CO lines connecting to P2 Amphenol.
The 6 trunk card is in Slot 3. Does that make Yellow-Orange
the tip and ring. CO Trunk 13?
When i try to put a button on a key for dt13, i get error tone
right away. Do i need to enable the trunk somewhere?

Thanks
Doug

Global Test Supply 728x90
Joined: Jun 2006
Posts: 2,879
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 2,879
Trunk 13 key would be dt713.
Assuming you have preinstalled the card and numbeted in it mmc724

What other trunk cards do you have in the system?
I'm assuming 2 x 6trk 1 each in slot 1 and 2?
Iirc pair 24 would be the first trunk I that card in that slot.

Joined: Sep 2001
Posts: 2,253
Likes: 1
pvj Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Joined: Sep 2001
Posts: 2,253
Likes: 1
Let's start by listing what cards you have and the slot order they are in.

Basically, in the main cabinet the first amphenol will be the 8 built in digital ports on the motherboard and the various moh, page and auxillary connections. P2 will be 8 pairs for each slot so slot 3 will start at pair 17 which yes y/o .If that is the first co card then by default that would be trunk 1 or 701 in the dialling plan. y/g would be trunk 2 or 702

Joined: Jul 2005
Posts: 137
Likes: 1
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2005
Posts: 137
Likes: 1
That is what I was missing that it would be 701 even if the card was in the third slot...

Thanks guys

Doug

I had 8 digital in slot 1
SVMi-4e in 2
6 CO card in 3

i changed 3 & 1 and reassigned them in 806.
I will put them back and take system to office
so i can watch the dialing strings on the port screen.
for auto attendant routing.

Joined: Jul 2005
Posts: 137
Likes: 1
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2005
Posts: 137
Likes: 1
That is what I was missing that it would be 701 even if the card was in the third slot...

Thanks guys

Doug

I had 8 digital in slot 1
SVMi-4e in 2
6 CO card in 3

i changed 3 & 1 and reassigned them in 806.
I will put them back and take system to office
so i can watch the dialing strings on the port screen.
for auto attendant routing.

Joined: Jul 2005
Posts: 137
Likes: 1
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2005
Posts: 137
Likes: 1
Thanks that worked great.


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Advertising Sponsor
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics93,295
Posts634,127
Members49,497
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
junkman, Tom J.
Newest Members
NZAndy101, spunkysam, tn00247167, Dave McCann, Mitel Hotel
49,496 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 10
Toner 6
Advertising Sponsor Spot 2
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Who's Online Now
23 members (pdxjim911, RATHER BE FISHING, hitechcomm, Yoda, Silversam, JBean3329, Tip&Ring, Carl Navarro, justbill, BCmitel, nfcphoneman, Ironhedz, Professor Shadow, nortelvoip, mongo5150, OBT, Ruben, sundance, Ben Holmes, EV607797, gelehu, Touch Tone Tommy, vicbob), 524 guests, and 48 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners
landing page builder Antiransomware 300x250 Your Business Phone Service in the Cloud