Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Jul 2005
Posts: 144
Likes: 1
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2005
Posts: 144
Likes: 1
Not sure if i am reading this correctly.
the Manual Shows CO lines connecting to P2 Amphenol.
The 6 trunk card is in Slot 3. Does that make Yellow-Orange
the tip and ring. CO Trunk 13?
When i try to put a button on a key for dt13, i get error tone
right away. Do i need to enable the trunk somewhere?

Thanks
Doug

Atcom VoIP Demo
Get a VoIP Demo Today
Joined: Jun 2006
Posts: 2,921
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 2,921
Trunk 13 key would be dt713.
Assuming you have preinstalled the card and numbeted in it mmc724

What other trunk cards do you have in the system?
I'm assuming 2 x 6trk 1 each in slot 1 and 2?
Iirc pair 24 would be the first trunk I that card in that slot.

Joined: Sep 2001
Posts: 2,264
Likes: 3
pvj Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Joined: Sep 2001
Posts: 2,264
Likes: 3
Let's start by listing what cards you have and the slot order they are in.

Basically, in the main cabinet the first amphenol will be the 8 built in digital ports on the motherboard and the various moh, page and auxillary connections. P2 will be 8 pairs for each slot so slot 3 will start at pair 17 which yes y/o .If that is the first co card then by default that would be trunk 1 or 701 in the dialling plan. y/g would be trunk 2 or 702

Joined: Jul 2005
Posts: 144
Likes: 1
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2005
Posts: 144
Likes: 1
That is what I was missing that it would be 701 even if the card was in the third slot...

Thanks guys

Doug

I had 8 digital in slot 1
SVMi-4e in 2
6 CO card in 3

i changed 3 & 1 and reassigned them in 806.
I will put them back and take system to office
so i can watch the dialing strings on the port screen.
for auto attendant routing.

Joined: Jul 2005
Posts: 144
Likes: 1
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2005
Posts: 144
Likes: 1
That is what I was missing that it would be 701 even if the card was in the third slot...

Thanks guys

Doug

I had 8 digital in slot 1
SVMi-4e in 2
6 CO card in 3

i changed 3 & 1 and reassigned them in 806.
I will put them back and take system to office
so i can watch the dialing strings on the port screen.
for auto attendant routing.

Joined: Jul 2005
Posts: 144
Likes: 1
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2005
Posts: 144
Likes: 1
Thanks that worked great.


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,519
Posts635,345
Members49,569
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
kknight, Robinson Neidhardt
Newest Members
Implementing1A2, DLP, jaywin, dust0vich, Edward Clark
49,569 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 13
dexman 7
getcit 4
Who's Online Now
4 members (Curlycord, Carl Navarro, eos90066, Toner), 29 guests, and 12 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: VoIP Phones | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5