Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#642355 03/04/22 09:53 PM
Joined: Apr 2009
Posts: 391
Gary S. Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2009
Posts: 391
Working on a ESI 50 that has 300 extension number plan.
How can i change that to 100 extension number plan.
Thanks


Gary Stevens
Atcom VoIP Demo
Get a VoIP Demo Today
Joined: Jul 2006
Posts: 2,627
Likes: 7
Admin
***
Offline
Admin
***
Joined: Jul 2006
Posts: 2,627
Likes: 7
And you're ready to initialize the system?

It's an installer function that requires a restart, wiping programming. (169)

Carl

Joined: Apr 2009
Posts: 391
Gary S. Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2009
Posts: 391
Yes initialize twice, from a phone. Do i need to use esi software programming ?


Gary Stevens
Joined: Apr 2009
Posts: 391
Gary S. Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2009
Posts: 391
Carl. Not sure how i got to that function, but it did reset to ext 100 and up.
Thanks gary s.


Gary Stevens

Moderated by  5years&counting, nonameyet 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,521
Posts635,349
Members49,569
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
Bob Lafleur, Chez, Jodi Wurts, Miltonar
Newest Members
Implementing1A2, DLP, jaywin, dust0vich, Edward Clark
49,569 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 14
dexman 7
Who's Online Now
0 members (), 6 guests, and 14 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: VoIP Phones | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5