Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#642694 05/05/22 02:22 AM
Joined: Oct 2006
Posts: 1,326
Yoda Online Content OP
Member
OP Online Content
Member
Joined: Oct 2006
Posts: 1,326
Last week I ran into two BCM’s that would not backup with Element Manager. One was a BCM 50, another was a 450.

Used a Windows 10 laptop that had backed these up before. This time, however, I select “backup to My Computer”. It gives me the standard warnings then starts a progress bar that just sits there. The next step should be to choose where I want the backup file to go on my computer, but it never gets to that. I have to kill the Java process in Task Manager to get out of it.

I am able to backup to the BCM and to the USB drive in the BCM. Just not my computer. Strange for sure.

Jim

Atcom VoIP Demo
Get a VoIP Demo Today
Joined: Feb 2005
Posts: 1,606
Member
Online Content
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 1,606
Hi Yoda

What release are the BCM's in question?
What version BEM are you using to connect with?

Have you tried another patch cord?
Did you reboot the BCM's?
Did you check the Alarms for anything suspicious/related?

Try another laptop, I keep a Win XP handy.

Alarms tip of the day
Often the count is set to too low, I always bump the alarms to 1000 in Alarm Settings.
IP sets can hog the log with those alarms starting at 50501 Packet Loss, ending at 50511 Listening R factor - Disable them from GUI View if need.
I cannot recall with R5 but with R3 and under, a reboot will clear the alarms from the GUI View so always review first before rebooting.


=---()))))))))---=
www.curlycord.com
[Linked Image from telcopc.ca]
Toronto, Canada




Joined: Aug 2004
Posts: 1,379
Likes: 9
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Aug 2004
Posts: 1,379
Likes: 9
Win XP is definitely your friend when working with Element Manager or the old Call Center Reporting stuff!

Joined: Oct 2006
Posts: 1,326
Yoda Online Content OP
Member
OP Online Content
Member
Joined: Oct 2006
Posts: 1,326
The BCM 450 is R6.
The BCM 50 I will have to check when I go back. A later version, I believe. I'll also reboot them when I visit next time.
Strange thing is that these both backed up ok to this same computer at one time before. I'm thinking it might be a windows update that blindsided me. I'll look into it more.

Jim


Moderated by  MooreTel, NTlayoff 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,521
Posts635,349
Members49,569
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
Bob Lafleur, Chez, Jodi Wurts, Miltonar
Newest Members
Implementing1A2, DLP, jaywin, dust0vich, Edward Clark
49,569 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 14
dexman 7
Who's Online Now
0 members (), 6 guests, and 11 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: VoIP Phones | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5