EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Phone.com 300x250
300x250 Your Business Phone Service in the Cloud
Global Test Supply
defencebyte.com
Antiransomware
vpnproxymaster
Linked Banner to your Product or Website
Turn your commission checks on autopilot with 50% RECURRING COMMISSIONS!
Flexibits
Meticore Weight Loss Voted #1.
Get leads. Get sales. Get growing with Getresponse
Get leads. Get sales. Get growing. [2]
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#66833 11/01/11 01:10 PM
Joined: Oct 2011
Posts: 21
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2011
Posts: 21
i have a user who is trying to call another of our branches to a user there on a spicific DID at the other end. this end is a Axxess 9.15 and the other end is a 5200 with v2.3 running. this is only affecting 1 extension. at the Axxess end the phone never rings the other end and at the 5200 end it rings 1 time and disconnects.

any ideas?
thanks for your help.

Mike

Advertising Sponsor Spot 2
#66834 11/02/11 07:12 AM
Joined: May 2009
Posts: 1,198
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: May 2009
Posts: 1,198
Is this a DID number or an intercom call between nodes?

#66835 11/02/11 07:41 AM
Joined: Oct 2011
Posts: 21
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2011
Posts: 21
thanks for the reply. they are calling a DID at the other location.

Mike

#66836 11/02/11 08:27 AM
Joined: Jun 2010
Posts: 797
Moderator-Inter-Tel
*****
Offline
Moderator-Inter-Tel
*****
Joined: Jun 2010
Posts: 797
Is the user initiating the call from the Axxess calling out via PRI? If so, what is the Calling Party Number he/she is sending out from their extension?

Go into the 5000 and make sure this number isn't being blocked in the Call Routing Tables.

A quick test would be to change the Calling Party Number on the extension in question to that of another extension that is known working. Make a test call and see if you're having the same issues.

#66837 11/02/11 10:44 AM
Joined: Oct 2011
Posts: 21
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2011
Posts: 21
Thanks i will give that a try.

Mike

#66838 11/02/11 12:59 PM
Joined: Oct 2011
Posts: 21
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2011
Posts: 21
in logging in to the 5000. it is ringing a DID that is assigned to HG 2002. that rings the application 2508 and uses the attendant 3000. on no answer it goes to mailbox 198. i do not see it bloocked in the call routing tables any where. i changed the Calling Party Number in the Axxess system to match mine and still no change.

strange one.

thanks,
Mike


Moderated by  Stix1 

Link Copied to Clipboard
Advertising Sponsor
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics94,431
Posts639,815
Members49,470
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
Extreme, medhat eme, Telephonyman, TonyW
Newest Members
BezLovesITAD, AndreLS, JimLafleur, EssKayKay, xmestedex
49,470 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 12
hbiss 4
www.aweber.com
landing page builder
NordVPN
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Who's Online Now
16 members (RATHER BE FISHING, justbill, gelehu, Yoda, JBean3329, dexman, metelcom, Curlycord, BobRobert, Skunky, NateBates, EV607797, nortelvoip, Mercenary Roadie, Daniel, jeffmoss26), 198 guests, and 91 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners
landing page builder Antiransomware 300x250 Your Business Phone Service in the Cloud