Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#118817 12/14/10 09:08 PM
Joined: Mar 2006
Posts: 193
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2006
Posts: 193
I have a customer with a 124i and on one extension you do not get dial tone (interom or outgoing) until you press the call2 key.

??

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#118818 12/15/10 06:00 AM
Joined: Feb 2008
Posts: 683
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Feb 2008
Posts: 683
It may be over simplification on my part, but is the Call 1 key shot. Try plugging in another keyset and see what happens. I would also theorize the old "headset mode" buggaboo (Call 1, dial 834, but I would think that would affect the Call 2 key also.


St Petersburg
#118819 12/15/10 06:16 AM
Joined: Mar 2006
Posts: 193
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2006
Posts: 193
I have already tried another set, no luck. Headset mode on/off. When you p/u the hndset it goes to call1 (normal) with no dial tone, until you press call2.

#118820 12/16/10 04:21 AM
Joined: Sep 2004
Posts: 4,112
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,112
Could be set is set for auto line pickup and that line is dead.

#118821 12/16/10 06:10 AM
Joined: Mar 2006
Posts: 193
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2006
Posts: 193
Then a dead line would affect everyone not just him.
Thanks for trying.

#118822 12/17/10 08:16 AM
Joined: Jun 2004
Posts: 1,367
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Jun 2004
Posts: 1,367
not if he has a different TAM than everyone else...I realize this is getting to be a "if all the planets line up and it is Tuesday" type of thing but stranger things have happened.

What about ringdown? What does the display say?


[Linked Image from i26.servimg.com]
TouchPoint Networks.

Serving the Northwest Since 1991
NEC Shoretel Zultys T3 Tadiran
#118823 12/20/10 02:02 PM
Joined: Mar 2006
Posts: 193
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2006
Posts: 193
It is a 3 x cabinet 124i system which I know with this system there are problems when it has been expanded to its capacity. The problem lies in the 3rd cabinet this problem effect all of the locals in the 3rd cabinet. They are now looking at a SV8100 system.

Thanks for your efforts.

Chris

#118824 12/20/10 03:44 PM
Joined: Jun 2004
Posts: 1,367
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Jun 2004
Posts: 1,367
Yes Never ever go to 3 cabinets on a 124i


[Linked Image from i26.servimg.com]
TouchPoint Networks.

Serving the Northwest Since 1991
NEC Shoretel Zultys T3 Tadiran

Moderated by  JWRacedog 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,739
Posts636,410
Members49,618
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Salman Imtiaz, SayWhat, Tariq
Newest Members
Homer Domer, Lane, AMS Technology C, Chrontel, RonZ1971
49,617 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 7
Who's Online Now
1 members (nortelvoip), 123 guests, and 22 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5