Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 1 of 2 1 2
#164763 08/03/09 07:34 AM
Joined: Sep 2005
Posts: 9,279
Likes: 5
Admin
*****
OP Offline
Admin
*****
Joined: Sep 2005
Posts: 9,279
Likes: 5
I had a KX-TA624 get taken out by lightening. I have a spare KX-T61610 and want to temporarily use. I have them working but customer called and says the intercom won't work on the two 7720 phones but work ok on the 7050 they have. Anyone know if the 7720 will work with the 616?


Merritt

Business Telephones & Equipment + Commercial Audio/Video Products
Commercial Communications . . . Turner, Maine
If it was built after 1980 don't expect it to work right.
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Dec 2004
Posts: 5,722
KLD Offline
Member
Offline
Member
Joined: Dec 2004
Posts: 5,722
I don't have the answer but.......

7750 is monitor only while the 7720 is equipped with a speakerphone. Neither has a display.


Ken
---------
Joined: Dec 2004
Posts: 5,722
KLD Offline
Member
Offline
Member
Joined: Dec 2004
Posts: 5,722
Bump


Ken
---------
Joined: May 2003
Posts: 2,924
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: May 2003
Posts: 2,924
I have used the display 7735, 7736, 7730.
Worked OK.

Joined: Sep 2005
Posts: 9,279
Likes: 5
Admin
*****
OP Offline
Admin
*****
Joined: Sep 2005
Posts: 9,279
Likes: 5
Don't know about the display as they do not have any :shrug: The KX-T7050 will ring when called but the KX-T7720 does not ring on intercom but will ring for CO.


Merritt

Business Telephones & Equipment + Commercial Audio/Video Products
Commercial Communications . . . Turner, Maine
If it was built after 1980 don't expect it to work right.
Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
OBT Offline
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
If it works for external calls it should work on internal
could those phones have auto answer on?


“I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.”
Joined: Apr 2005
Posts: 448
Member
Offline
Member
Joined: Apr 2005
Posts: 448
ask MrGemini he knows all about Panasonic He's the best He helps me all the time. Just give him a ring


ALWAYS PUTTING OUT FIRES
Joined: Oct 2001
Posts: 4,043
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2001
Posts: 4,043
I did talk to Merritt Dennis, but thanks for the kind words.
The older stuff I'm OK on but the newer stuff throws
me. :toast:
------------------
MrG

Joined: Jan 2007
Posts: 1,217
Member
***
Offline
Member
***
Joined: Jan 2007
Posts: 1,217
I've seen the 7700 phones act a little funny with the 616's and older 624 versions. When the Intercom button is pushed it gives you intercom tone for about a second then it goes away.

I think that if you make dss buttons to intercom, then it will work Ok.

Nobody remembers those big yellow stickers on the 7700 boxes that warned about using them with 624's -4 or below?


Aaron
Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
OBT Offline
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
I had a kx-t30810be v2 in my store
I put a 7030 and a 7730 on it an the both worked fine
the 7730 is the display model but I don't think it makes a difference
the 308 is the same as the 616 so there should be no problem


“I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.”
Page 1 of 2 1 2

Moderated by  Carl Navarro, OBT 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,736
Posts636,401
Members49,615
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
bfrancisco, FrankV, kreeb, Rik Rodgers, RikRodgers, Rob_Mongan, thoraxe
Newest Members
AMS Technology C, Chrontel, RonZ1971, Michael1948, lllDez
49,615 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 6
Who's Online Now
3 members (Nate Ronning, justbill, intrajm), 44 guests, and 21 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5