Business Phone Systems

AtcomCloud Online Store
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#195405 11/11/08 04:28 PM
Joined: Nov 2006
Posts: 12
DennisT Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2006
Posts: 12
Hi,
I'm in the process of setting up a DKT2304-CT cordless phone. I know how to put a DKT3000 series phone into 2000-Mode to work with the cordless. How do I take it out of 2000-Mode if I later move the cordless elsewhere?
TIA
Dennis

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#195406 11/11/08 05:07 PM
Joined: Dec 2007
Posts: 2,033
Moderator-Toshiba
Offline
Moderator-Toshiba
Joined: Dec 2007
Posts: 2,033
Same process. The LED is a toggle switch to go between 2000/3000 mode.


- Tony
Ohio Data LLC
Phone systems, data networks, firewalls and servers in Central Ohio.
Some people aren't used to an environment where excellence is expected.
#195407 11/12/08 08:14 AM
Joined: Nov 2006
Posts: 12
DennisT Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2006
Posts: 12
Thanks.

While driving in this AM I realized we had a phone that was deemed defective by my predecessor. It was strangely limited to 16 characters on its display.

I realized it was in 2000 mode and fixed it after I read your post. smile

#195408 11/12/08 03:25 PM
Joined: Dec 2007
Posts: 2,033
Moderator-Toshiba
Offline
Moderator-Toshiba
Joined: Dec 2007
Posts: 2,033
Glad to help.


- Tony
Ohio Data LLC
Phone systems, data networks, firewalls and servers in Central Ohio.
Some people aren't used to an environment where excellence is expected.
#195409 11/13/08 04:04 AM
Joined: Feb 2008
Posts: 116
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2008
Posts: 116
What program do you use to switch between 2000/3000 mode?

#195410 11/13/08 04:08 AM
Joined: Dec 2007
Posts: 2,033
Moderator-Toshiba
Offline
Moderator-Toshiba
Joined: Dec 2007
Posts: 2,033
You enter user programming mode, then dial # and toggle LED 07.


- Tony
Ohio Data LLC
Phone systems, data networks, firewalls and servers in Central Ohio.
Some people aren't used to an environment where excellence is expected.
#195411 01/13/10 01:13 PM
Joined: Aug 2009
Posts: 10
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2009
Posts: 10
Just stumbled on a stack of the 2304-CB's, can you elaborate on this process to change the modes?

#195412 01/13/10 03:31 PM
Joined: Jun 2003
Posts: 3,273
Likes: 1
Moderator-Toshiba
*****
Offline
Moderator-Toshiba
*****
Joined: Jun 2003
Posts: 3,273
Likes: 1
Quote
Originally posted by anance:
Just stumbled on a stack of the 2304-CB's, can you elaborate on this process to change the modes?
We can't post the exact steps as it would violate board rules. However, the steps are outlined in the DKT/IPT Administrators Manual for the CIX.

#195413 01/14/10 05:51 AM
Joined: Aug 2009
Posts: 10
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2009
Posts: 10
no problem, I will take a peek.


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,689
Posts636,192
Members49,607
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
AusTXnewbie, flywifiguy
Newest Members
AGITELCHILE, Uranium-235, grahamw, Motel6Guy, JustAGuy
49,607 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 12
Yoda 9
dexman 6
dans 4
Who's Online Now
1 members (newtecky), 21 guests, and 30 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems & VoIP | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5