Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#237837 06/18/08 11:47 AM
Joined: Dec 2007
Posts: 47
Member
OP Offline
Member
Joined: Dec 2007
Posts: 47
I have customer that has a NEC Elite 48 with 4 CO lines, All 4 Lines were rining then all of a suddenly it stopped ring on Line 1, line 2 & line 4 It only rings on line 3, We checked program LK4 and all 4 line buttons are set to steady green anybody run into this? We reset the switch also...

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#237838 06/18/08 04:15 PM
Joined: Feb 2007
Posts: 2,473
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2007
Posts: 2,473
Do you haver a dial tone on those lines? Move line 3 to position 1 and test it. If no ring test a voltage on the line or ringing voltage. should be 90 - 120 Volts DC for Ring and -48V for Line.

#237839 06/18/08 04:52 PM
Joined: Apr 2007
Posts: 1,439
Member
****
Offline
Member
****
Joined: Apr 2007
Posts: 1,439
Also, make sure someone did not accidentally put the system into "night mode".

If the system is in night mode there will be a black cube next to the time in the display of all the phones.

To set and re-set night mode dial : FTR 80 FTR

D

#237840 06/19/08 06:40 PM
Joined: Apr 2008
Posts: 228
Member
Offline
Member
Joined: Apr 2008
Posts: 228
It sounds like his COI card got hosed!


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,740
Posts636,416
Members49,619
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Charles Duffy, Station Specialties
Newest Members
RockyTop, Homer Domer, Lane, AMS Technology C, Chrontel
49,618 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 6
Who's Online Now
0 members (), 41 guests, and 12 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5