Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Feb 2010
Posts: 18
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2010
Posts: 18
i connected 2 sl1000 i can call between extension, but when i have co line connected to first system i could not transfer to anothe system extension. if i want to use the co line of the fiirst system from the second system how can i do that?.
thank u guys

Joined: Feb 2010
Posts: 18
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2010
Posts: 18
trunk to trunk is working. but to take a co trunk from first system i cant. need help with maybe froute.


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,379
Posts634,605
Members49,525
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
dcttech, George/wa2vnv, telesalesrep
Newest Members
NiagaraGuy, Luv2uallday, FredSkidoo, tspa, xtrememachines
49,525 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 21
dexman 11
R4+Z 6
Who's Online Now
1 members (Mercenary Roadie), 5 guests, and 11 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5