Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Feb 2008
Posts: 124
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2008
Posts: 124
On an FX-224 Release 195.00 Feature Set 16A is it possible to swap out a small display station board for a large display station board without renumbering stations? I'd like to switch my operator's phone out for one with a large display, and her station is hooked up to a small display board.

I have a spare large display board. Could I power the system down, swap the boards, power up, then switch the phone set?

Thanks,


Jason Perkins
Network Engineer
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Aug 2004
Posts: 9,123
Likes: 13
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Aug 2004
Posts: 9,123
Likes: 13
Back up the database first. You'll have to change the board in cabinet view for the system to register it as a large screen. The receptionist will not be able to adjust time and date on a large screen however... something to think about.


[Linked Image]
Joined: Feb 2008
Posts: 124
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2008
Posts: 124
Ya, not being able to do system programming from a large display phone is a bit of a bummer. She never does that anyway though, I have a computer dialing a modem to set the time.

Thanks for the tip.

While we're discussing boards, the configuration has a station board listed where there's actually an empty slot in the system. It's station numbers are in the middle of the actual stations. Testing with a saved database seems to show I can remove this board from the configuration without affecting the real stations. Is that the case?




Jason Perkins
Network Engineer
Joined: Aug 2004
Posts: 9,123
Likes: 13
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Aug 2004
Posts: 9,123
Likes: 13
There were cases whereby installers programmed "virtual" ports to do tricks in programming. Not sure if that is the case for you but something to think about.


[Linked Image]
Joined: Feb 2008
Posts: 124
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2008
Posts: 124
Thanks for the tips. I backed up the DB, powered the system off, swapped the card, powered up, then changed the card type in VMMI. It did not affect any of the extensions or DSS keys.

-J

Last edited by compu_85; 02/23/16 07:46 PM.

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,820
Posts636,739
Members49,643
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Airdale, AnnetteLee, AnnettesDayIsUg, bigboy, Blackline, boomj, db Communications, gwh, samcorcione9111, Victor D.
Newest Members
julesm, Helen.D, AlAl, mike hurford, Nigel S
49,642 Registered Users
Top Posters(30 Days)
pvj 12
ramo 11
Toner 9
dans 5
Who's Online Now
1 members (hbiss), 74 guests, and 21 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5