Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 1 of 2 1 2
#600531 05/07/16 08:45 PM
Joined: May 2009
Posts: 42
jlobee Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2009
Posts: 42
I have a TDA50 which had been turned off for an extended period of time. I turned the unit back on yesterday and the system just has a continuous flashing Run (Green) Light.

I've checked the SD card, which I am able to read from my computer, I've tried Initializing the system, I cannot detect the system when I plug it into my laptop via USB, and the phones don't turn on when connected directly to the system.

Does anyone have any suggestions?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
OBT Offline
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
What position is the switch in on the front of the system. (normal or initialize)


“I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.”
Joined: May 2009
Posts: 42
jlobee Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2009
Posts: 42
It is in the normal position. I have tried the system initialize sequence, but that hasn't worked.

Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
OBT Offline
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
when you read the SD card was there all the files on it.
sounds like it cant read or the files are corrupt


“I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.”
Joined: May 2009
Posts: 42
jlobee Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2009
Posts: 42
I was able to read all the files on the SD card and transfer them to my computer.

Joined: Jan 2007
Posts: 1,217
Member
***
Offline
Member
***
Joined: Jan 2007
Posts: 1,217
Download the upgrade files from Panasonic. Delete the files from the SD card and load the new upgrade files.


Aaron
Joined: May 2009
Posts: 42
jlobee Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2009
Posts: 42
I tried that, but the issue persists. I even swapped out SD cards, and that didn't work either, maybe the board went bad?

Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
OBT Offline
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
it sounds like the system is gone. does the SD card light flash at all or just 1 flash and stop or not at all


“I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.”
Joined: May 2009
Posts: 42
jlobee Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2009
Posts: 42
It is 1 flash and stops. How could it have gone bad just sitting there unplugged from the wall?

Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
OBT Offline
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
You could try to clean the contacts on the board, but if it wont read the card you are snookered


“I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.”
Page 1 of 2 1 2

Moderated by  Carl Navarro, OBT 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,832
Posts636,785
Members49,648
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
alphaTex, Brian Wall, demapples, Harry Tinsley, rookhsd11
Newest Members
devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw, KoolBreeze
49,648 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 11
dans 5
Who's Online Now
0 members (), 251 guests, and 51 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5