Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: May 2017
Posts: 4
Fizzy Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2017
Posts: 4
Hello,

We had our system programed and currently have extension 100 assigned to the operator, auto attendant and the general voicemail. We have left messages on the general voicemail to test and we can see the voicemail light is on the physical phone at extension 100 but when we go to Merlin Messaging and enter extension 100 it states invalid entry. Does anyone know how to fix this issue? I have spent a few days reading this forum and Avaya's programing manual and am able to get into the system programing but have not been successful in figuring out this issue.

Thank you!



Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jul 2001
Posts: 3,318
Likes: 7
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Offline
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Joined: Jul 2001
Posts: 3,318
Likes: 7
My guess - 100 is assigned as the automated attendant, and the general mailbox is 9991 which lights up at Ext. 100

Joined: May 2017
Posts: 4
Fizzy Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2017
Posts: 4
That is it!!! Thank you so much. I was going crazy trying different things!


Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,827
Posts636,768
Members49,645
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Dan Powell, EKPTECH86, History, LinuxTech, Mike Miller, ttcfcl
Newest Members
KoolBreeze, PhoneGuy827, julesm, Helen.D, AlAl
49,644 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 12
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
1 members (phonman123), 12 guests, and 21 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5