Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Nov 2015
Posts: 57
sonnym Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2015
Posts: 57
Hello everyone,

I have a brand new OS7200 firmware 4.98, with 16 port loop trunk card. customer is complaining of low volume and they can not be heard by the callers. All sets are iDCS 28 button. I was told to change values on 5.4.1, but not sure which settings or to what value!
Thank you

P.S Intercom volume is just fine.

Last edited by sonnym; 09/06/17 10:34 PM.
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Sep 2001
Posts: 2,290
Likes: 4
pvj Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Joined: Sep 2001
Posts: 2,290
Likes: 4
Who told you to change the values? There are settings for all the scenarios I would assume you may want to change the ATRK> DGP level.As to what hard to say you are suppose to change these parameters under the guidance of tech support.Me,I find the iDCS sets to be very low sensitive mics ie people talk away from the mic and they almost seem to be noise cancelling. If you are going to change anything in ther make sure you write down what the values were BEFORE you change anything so you can set it back if needed.

Joined: Jan 2007
Posts: 1,014
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Jan 2007
Posts: 1,014
How is the volume on the lines before they go into the Samsung? Have you tested them with a test set? Do you know the db level of the lines from the phone company?


John 807
Joined: Nov 2015
Posts: 57
sonnym Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2015
Posts: 57
Originally Posted by pvj
Who told you to change the values? There are settings for all the scenarios I would assume you may want to change the ATRK> DGP level.As to what hard to say you are suppose to change these parameters under the guidance of tech support.Me,I find the iDCS sets to be very low sensitive mics ie people talk away from the mic and they almost seem to be noise cancelling. If you are going to change anything in ther make sure you write down what the values were BEFORE you change anything so you can set it back if needed.
i was told by tech support. And yes the lines seem fine on my test set, and no i don't know the db level of the lines from the phone company.

Joined: Sep 2001
Posts: 2,290
Likes: 4
pvj Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Joined: Sep 2001
Posts: 2,290
Likes: 4
Tech support didn't tell you what values to change?Is this Samsung tech support or the distributor?

Joined: Nov 2015
Posts: 57
sonnym Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2015
Posts: 57
Distributor.


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,820
Posts636,739
Members49,643
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Airdale, AnnetteLee, AnnettesDayIsUg, bigboy, Blackline, boomj, db Communications, gwh, samcorcione9111, Victor D.
Newest Members
julesm, Helen.D, AlAl, mike hurford, Nigel S
49,642 Registered Users
Top Posters(30 Days)
pvj 12
ramo 11
Toner 9
dans 5
Who's Online Now
1 members (Yoda), 74 guests, and 16 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5