Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Jan 2009
Posts: 7
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2009
Posts: 7
Customers SBX extension 100 came up with this on LCD and will not function
Not supported! (87)

plugged in another set, works for a short time and then goes to this screen

any ideas as to how to fix.
Thanks

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jan 2008
Posts: 3,821
Retired Moderator
****
Offline
Retired Moderator
****
Joined: Jan 2008
Posts: 3,821
What kind of set is it?


www.myrandomviews
"Old phone guys never die, they just get locked in some closet with an old phone system and forgotten about"

Retired, taking photographs and hoping to fly one of my many kites.
Joined: Jan 2009
Posts: 7
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2009
Posts: 7
4024 set, got a reply from vertical says to default system and reprogram, data base is corrupt. will try tomorrow.

Joined: Feb 2009
Posts: 15
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2009
Posts: 15
I also have a 4024 with not supported on the display, and all buttons erased. The KSU is only 4 months old. We have many, many SBX's out there, and I have never seen the "not supported" message.


Hurry up and wait...
Joined: Jan 2008
Posts: 3,821
Retired Moderator
****
Offline
Retired Moderator
****
Joined: Jan 2008
Posts: 3,821
SBX phone wires to pins 3 and 6 (1 and 4 depending on how you look at it) at the jack and out of the SBX control unit, if it is not correct, example 1 and 3 at the control unit end I believe you can get this message on the display of the phone. This occurs when wired to a hybrid circuit, analog extension on pins 2,3.

Last edited by Derrick; 08/02/18 09:47 PM.

www.myrandomviews
"Old phone guys never die, they just get locked in some closet with an old phone system and forgotten about"

Retired, taking photographs and hoping to fly one of my many kites.
Joined: Apr 2005
Posts: 450
Member
Offline
Member
Joined: Apr 2005
Posts: 450
what you have to do is default system and reprogram and it you have a expansion card in there you have to take it out and put back in that sometimes take care of it but sometimes you have to send it in for repair


ALWAYS PUTTING OUT FIRES
Joined: Feb 2009
Posts: 15
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2009
Posts: 15
My "not supported" issue is resolved, sort of. I did re-initialize the system, and re-programmed by hand. The phone came right up, for about 20 minutes. As I was saying my good byes, the dang thing went off-hook with line 1, and locked up. In about a minute it said "not supported. Turns out it's a bad port, I guess. Because all that I did was move her to a spare port, and it's been working two solid weeks.


Hurry up and wait...
Joined: Jan 2018
Posts: 21
Member
Offline
Member
Joined: Jan 2018
Posts: 21
I had the same issue this week, sbx ip with 4024 phones. Had to move the station to another port and keeping my fingers crossed. I'm inclined to think this is a house wiring issue.. short or grounded wire, (it's old wiring in an old church) I tested the wire and it tested fine. But it doesn't test for shorts or loose cross connects, ect


Moderated by  EV607797, MnDave, nfcphoneman 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,830
Posts636,775
Members49,645
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Florencio, HtownDan, Kerry2362, Lorena Catalan, SWB, telecom5000, Tex Tel Marine
Newest Members
Marjan Shaw, KoolBreeze, PhoneGuy827, julesm, Helen.D
49,645 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 12
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
0 members (), 159 guests, and 19 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5