Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#622221 07/26/18 01:32 PM
Joined: Nov 2001
Posts: 420
teleco Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2001
Posts: 420
Im trying to install the 7000 on a NEC SL2100. I've got the 3rd party licence installed on the 2100, I'm not sure what I need to set up for the 7000 parameters. Can someone point me in the right direction? Thanks

Joined: May 2002
Posts: 4,179
Likes: 3
Moderator-Avaya, Polycom
*****
Offline
Moderator-Avaya, Polycom
*****
Joined: May 2002
Posts: 4,179
Likes: 3
Try putting this in the NEC topic.

Joined: Nov 2001
Posts: 420
teleco Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2001
Posts: 420
I have


Moderated by  hitechcomm 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,379
Posts634,605
Members49,525
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
dcttech, George/wa2vnv, telesalesrep
Newest Members
NiagaraGuy, Luv2uallday, FredSkidoo, tspa, xtrememachines
49,525 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 21
dexman 11
R4+Z 6
Who's Online Now
3 members (Peter P., BobRobert, Curlycord), 20 guests, and 11 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5