Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Jan 2017
Posts: 1
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2017
Posts: 1
Ok gents I have an odd one here......

Have a SV9100 thats using and PRI for trunking and has and 8-port analog blade. Eveything seems to be programmed correctly, you can dial into the fax and it will pickup and receive, but if you go to dial out you get a busy. Tested with buttset and same thing, busy right when it goes off hook. any ideas would be great because im racking my brain on this one.........

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Dec 2006
Posts: 83
Member
Offline
Member
Joined: Dec 2006
Posts: 83
Sounds like you have 15-01-02 enabled on the analog stations and most likely using ARS. Per NEC, when you are using ARS, you have to use Hotline service (21-11) instead of 15-01-02 for automatic line seizure. To be clear, it is recommended to use ARS when using PRI or SIP Trunks.


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,824
Posts636,750
Members49,644
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
beegeezer, Matthaus
Newest Members
PhoneGuy827, julesm, Helen.D, AlAl, mike hurford
49,643 Registered Users
Top Posters(30 Days)
pvj 11
ramo 11
Toner 7
dans 5
Who's Online Now
2 members (KoolBreeze, Carl Navarro), 44 guests, and 38 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5