Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#627063 01/31/19 04:35 PM
Joined: Jan 2019
Posts: 7
bilicat Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2019
Posts: 7
Hi all,

I found this on the laptop where VM manager is installed.
Can't run it because it asks for the password.
What is this program for?


Thank you



Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
bilicat #627064 01/31/19 05:04 PM
Joined: Dec 2007
Posts: 6,750
Likes: 10
Retired Admin
*****
Offline
Retired Admin
*****
Joined: Dec 2007
Posts: 6,750
Likes: 10
I believe it is ADMIN software to communicate with your system so without having the password you won't be able to change anything yourself.

Given how vague your profile is filled out I highly doubt anyone would be willing to sent you the default password.

As per the rules of the forum:

1. Please fill out your profile as completely as possible. The users of the board like to know a little about the individuals they are helping as well as the potential level of proficiency of the poster. A complete profile is not a requirement but you will get better responses with a complete profile. Do not sign up under multiple user names.

2. Please do not post passwords or any other privileged information in the public forums. As a rule of thumb, if the information is not in the users or administrators guide, do not post it in the forum. If you wish to relate such information in regard to a post, you should do this by sending a private message or an email to the poster.


How to use the Tech Talk Forum.

However it is absolutely fine to be inquisitive 👍🏻


Dean
Photographs:
https://www.instagram.com/deanwilsoncanby/
https://fstoppers.com/profile/deanwilsoncanby
https://www.facebook.com/Dean-Wilson-Photography-112841337020414

Please don't confuse your "Internet Search" with my licenses, certifications and over 30 years experience.

"Thank you for calling Technical Support. If you feel you have reached this number in error, please hang up and press redial."
bilicat #627082 02/01/19 12:30 AM
Joined: Jan 2019
Posts: 7
bilicat Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2019
Posts: 7
I know the default password from the manuals, but it does not work. Maybe installer changed it at some point.
Thank you for the advice. Just trying to learn a little bit more about the system in order to keep it alive for some more time until my boss decides to open his wallet and invest into something newer.

bilicat #627083 02/01/19 12:44 AM
Joined: Dec 2007
Posts: 6,750
Likes: 10
Retired Admin
*****
Offline
Retired Admin
*****
Joined: Dec 2007
Posts: 6,750
Likes: 10
Good luck.


Dean
Photographs:
https://www.instagram.com/deanwilsoncanby/
https://fstoppers.com/profile/deanwilsoncanby
https://www.facebook.com/Dean-Wilson-Photography-112841337020414

Please don't confuse your "Internet Search" with my licenses, certifications and over 30 years experience.

"Thank you for calling Technical Support. If you feel you have reached this number in error, please hang up and press redial."

Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,835
Posts636,794
Members49,652
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
ArmorSecSys, ILSMitel, IPMoni, Pweber462
Newest Members
machinegod, Gtownpaper, Lazlo, devben, bubblegum
49,651 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
0 members (), 185 guests, and 24 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5