Phone Systems


Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 2 of 2 1 2
Re: SX 200 Transfer ? [Re: teleco] #627970 03/05/19 09:12 PM
Joined: Sep 2008
Posts: 389
Steve Layton Offline
Member
Offline
Member
Joined: Sep 2008
Posts: 389
The cable to the modem has to be a null and the Baud for the serial ports need to be set to 9600.

Mitel search for systems, cards, phones, software, manuals and repairs!
Re: SX 200 Transfer ? [Re: teleco] #627979 03/06/19 01:27 PM
Joined: Nov 2001
Posts: 383
teleco Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2001
Posts: 383
Yes I have, enough to get me in trouble. Is there a doc that shows the pin outs? My old laptop and cables got ripped, I'm on site, dialing into the modem to connect, I am connecting to the switch but not able to bring up the menu.

Re: SX 200 Transfer ? [Re: teleco] #627983 03/06/19 04:39 PM
Joined: May 2005
Posts: 981
westerntelephone Offline
Member
Offline
Member
Joined: May 2005
Posts: 981
If you're on-site, why not just use the console to program? How are you connecting to the switch through the modem if you're not using a PC?

Re: SX 200 Transfer ? [Re: teleco] #627984 03/06/19 05:12 PM
Joined: May 2005
Posts: 981
westerntelephone Offline
Member
Offline
Member
Joined: May 2005
Posts: 981
The cable to the modem has to be a null and the Baud for the serial ports need to be set to 9600.

No, the cable from the switch to the modem is straight through. 2-2, 3-3, 5-7. The cable to program the modem is a null modem cable.

Re: SX 200 Transfer ? [Re: teleco] #628928 04/08/19 01:35 PM
Joined: Nov 2001
Posts: 383
teleco Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2001
Posts: 383
I finally got in. Now that I am I don't understand the device interconnection table entry. Also what are the ranges for index numbers in form 31? Thanks..

Re: SX 200 Transfer ? [Re: teleco] #628935 04/08/19 05:05 PM
Joined: May 2005
Posts: 981
westerntelephone Offline
Member
Offline
Member
Joined: May 2005
Posts: 981
Going to "Review" in form 31 will show you devices.

Re: SX 200 Transfer ? [Re: teleco] #629165 04/17/19 11:41 AM
Joined: Nov 2001
Posts: 383
teleco Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2001
Posts: 383
I"m sorry but I don"t understand what to do with form 30. Under review I see 01 sta/sets ,02 console, 03 loopstart, and a bunch of undefined. I have all he other forms programmed. How do I call forward a station to a speed dial bin?

Re: SX 200 Transfer ? [Re: teleco] #629201 04/17/19 11:24 PM
Joined: May 2005
Posts: 981
westerntelephone Offline
Member
Offline
Member
Joined: May 2005
Posts: 981
So form 30 just allows or disallows different connections between devices.
01-Stations/Sets
02-Console
03-Loop Start Trunks
04-Ground start trunks
05-DID/Tie Trunks
06-E&M Trunks
Its's a grid. Where 1 intersects 2 there should be an * asterisk. There should be asterisks from 01- all the way across. That just means Stations can connect to anything. But that's not important. Only 1 through 6, 2 through 6, 3 through 6, 4 through 6, 5 through 6, 6 through 6. All intersecting points should have an asterisk *. That's important to allow trunks to connect to each other on a call transferred off-site.
Now, assign in form 31, a speed dial bin with the number in the bin. Let's just use speed dial bin 20 as an example. Chose insert, 20, the speed call, then enter the number in the number field, including the "9".
Go to form 09 and choose your extension you want to be forwarding off-site. Choose "more", review, Call Fwd. Enter always, speed dial 20. Should work if you have already allowed trunk to trunk transfer and abbreviated dial access to all pertinent classes of services for trunks, console, and stations. Good Luck!

Re: SX 200 Transfer ? [Re: teleco] #629236 04/18/19 09:38 PM
Joined: Nov 2001
Posts: 383
teleco Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2001
Posts: 383
Thanks you so much, westerntelephone, for your patience. Finally got it to work.

Re: SX 200 Transfer ? [Re: teleco] #629257 04/19/19 02:18 PM
Joined: May 2005
Posts: 981
westerntelephone Offline
Member
Offline
Member
Joined: May 2005
Posts: 981
Good to hear!!!

Page 2 of 2 1 2

Moderated by  DrPbx 

ShoutChat Box
Comment Guidelines: Do post respectful and insightful comments. Don't flame, hate, spam.
Most Recent 5 Post
TLA Considerations
by Professor Shadow - 01/25/20 05:04 PM
Turnkey e-commerce business - $20000
by usedphones - 01/25/20 10:38 AM
Verizon: Dangling Fiber Splice Cases.
by dexman - 01/24/20 10:01 PM
TDE 100/200 End of life
by conxtel - 01/24/20 08:11 PM
IP Phone Not Showing under 15-01
by Sarasota67 - 01/24/20 07:39 PM
Who's Online Now
28 registered members (nortelvoip, Bob3470, conxtel, pdxjim911, RATHER BE FISHING, RM SYSTEMS, Memphisribs, Ruben, JBean3329, srg, smithdog, RLG999, Professor Shadow, Noobed2336, gelehu, 1864, justbill, Skunky, usedphones, OBT, MooreTel, dexman, EV607797, Coral Tech, Carl Navarro, Yoda, Mercenary Roadie, newtecky), 526 guests, and 113 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Popular Topics(Views)
Forum Statistics
Forums66
Topics93,242
Posts633,866
Members49,217
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
djone21, glacier37, Supert8ch
NEC DX-40 PKG $299 $50 off with purchase of a NEC PKG when you use PayPal at checkout! Code $50off$PayPal
NEC DX-40 PKG $249
EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Top Posters(30 Days)
dexman 30
Ruben 20
pvj 18
oobie 12
RESPONSIVE WEBSITE DEVELOPMENT
Bluewater Sailing
Become a Patron! https://www.patreon.com/bePatron?u=5256033
Buy one Get one FREE when you use PayPal at checkout! Code T28P
Yealink $39.95 Buy one Get one FREE when you use PayPal on checkout! Code T28P
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Servpro Ventura 24-Hour Emergency Service
Free Estimates call us now 24Hours
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2020
Trusted Partners