Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 1 of 2 1 2
#631640 08/07/19 08:29 PM
Joined: Oct 2006
Posts: 1,354
Yoda Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2006
Posts: 1,354
After the recent maintenance on the forum, I was able to connect and see everything for a couple of days. Then late last week, I got nothing on my laptop running Firefox. My android phone only got a bit of html code displayed.

Today I found that the main site loads ok, but the tech talk forum won't display when using Firefox or android. From my laptop, Edge, IE and Chrome work fine with the forum.

Anyone else have this problem?

Thank you.
Jim

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Yoda #631641 08/07/19 08:52 PM
Joined: Dec 2007
Posts: 6,750
Likes: 10
Retired Admin
*****
Offline
Retired Admin
*****
Joined: Dec 2007
Posts: 6,750
Likes: 10
Work and looks okay on my Android.

Also laptop Chrome, Firefox*, Edge* and IE11*.

*Flags don't display, but that could be my issue.


Dean
Photographs:
https://www.instagram.com/deanwilsoncanby/
https://fstoppers.com/profile/deanwilsoncanby
https://www.facebook.com/Dean-Wilson-Photography-112841337020414

Please don't confuse your "Internet Search" with my licenses, certifications and over 30 years experience.

"Thank you for calling Technical Support. If you feel you have reached this number in error, please hang up and press redial."
Yoda #631647 08/07/19 11:19 PM
Joined: Feb 2005
Posts: 12,334
Likes: 3
Member
***
Offline
Member
***
Joined: Feb 2005
Posts: 12,334
Likes: 3
No flags here either.

-Hal


CALIFORNIA PROPOSITION 65 WARNING: Some comments made by me are known to the State of California to cause irreversible brain damage and serious mental disorders leading to confinement.
Yoda #631649 08/08/19 12:04 AM
Joined: Dec 2007
Posts: 6,750
Likes: 10
Retired Admin
*****
Offline
Retired Admin
*****
Joined: Dec 2007
Posts: 6,750
Likes: 10
Hal did the flags always show up before in the banner for you?


Dean
Photographs:
https://www.instagram.com/deanwilsoncanby/
https://fstoppers.com/profile/deanwilsoncanby
https://www.facebook.com/Dean-Wilson-Photography-112841337020414

Please don't confuse your "Internet Search" with my licenses, certifications and over 30 years experience.

"Thank you for calling Technical Support. If you feel you have reached this number in error, please hang up and press redial."
Yoda #631651 08/08/19 01:11 AM
Joined: Dec 2005
Posts: 9,114
Likes: 3
Spam Hunter
*****
Offline
Spam Hunter
*****
Joined: Dec 2005
Posts: 9,114
Likes: 3
The 1/2 staff flags do appear when logged in. They aren't shown for casual users. Been that way for a while. ponder


I Love FEATURE 00
Yoda #631654 08/08/19 01:50 AM
Joined: May 2007
Posts: 5,049
Likes: 3
Moderator-1A2, Cabling
*****
Offline
Moderator-1A2, Cabling
*****
Joined: May 2007
Posts: 5,049
Likes: 3
I was locked out for a while. Seems OK now.


Sam


"Where are we going and why are we in this hand basket?"
Joined: Feb 2005
Posts: 12,334
Likes: 3
Member
***
Offline
Member
***
Joined: Feb 2005
Posts: 12,334
Likes: 3
Originally Posted by Professor Shadow
Hal did the flags always show up before in the banner for you?

Yes, but it's not something I payed much attention to so that I could tell you when they went away.

I was trying to find it, but I remember seeing that broken image symbol also in someone's post where they inserted an emoji. Couldn't figure out what the emoji was either

-Hal


CALIFORNIA PROPOSITION 65 WARNING: Some comments made by me are known to the State of California to cause irreversible brain damage and serious mental disorders leading to confinement.
Yoda #631666 08/08/19 02:36 PM
Joined: Dec 2007
Posts: 6,750
Likes: 10
Retired Admin
*****
Offline
Retired Admin
*****
Joined: Dec 2007
Posts: 6,750
Likes: 10
Usually it's either an empty box or a box with an X inside.



Dean
Photographs:
https://www.instagram.com/deanwilsoncanby/
https://fstoppers.com/profile/deanwilsoncanby
https://www.facebook.com/Dean-Wilson-Photography-112841337020414

Please don't confuse your "Internet Search" with my licenses, certifications and over 30 years experience.

"Thank you for calling Technical Support. If you feel you have reached this number in error, please hang up and press redial."
Yoda #631677 08/08/19 05:52 PM
Joined: Feb 2005
Posts: 12,334
Likes: 3
Member
***
Offline
Member
***
Joined: Feb 2005
Posts: 12,334
Likes: 3
No, there is a new one now, maybe something Firefox has. I took a screenshot but unfortunately trying to insert an image from clipboard doesn't work either here.

Whatever, just suffice it to say that the flag image isn't displayed.

-Hal

Last edited by hbiss; 08/08/19 05:54 PM.

CALIFORNIA PROPOSITION 65 WARNING: Some comments made by me are known to the State of California to cause irreversible brain damage and serious mental disorders leading to confinement.
Yoda #631903 08/15/19 11:56 PM
Joined: Oct 2006
Posts: 1,354
Yoda Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2006
Posts: 1,354
Things have been working ok. I re-did the shortcut on my phone and pc. Don't know. Also had a windows update in there lately too. It's working, so it's going to be one of those things I won't dwell on. We'll never know.

And - most likely it was a coincidence with the timing of the forum maintenance. Anybody ever have coincidence bite them in this business?

Jim

Page 1 of 2 1 2

Moderated by  MooreTel 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,826
Posts636,757
Members49,644
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Chad Hoffman, frankhines, jnawrocki
Newest Members
PhoneGuy827, julesm, Helen.D, AlAl, mike hurford
49,643 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 12
pvj 11
Toner 9
dans 5
Who's Online Now
2 members (justbill, Toner), 194 guests, and 21 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5