Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#636810 05/17/20 05:03 PM
Joined: May 2019
Posts: 20
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2019
Posts: 20
Hello. Have an Ip office 500 V2 R8. I am dialing out over BRI card connected to Mediatrix gateway. When I make a call each digit I dial seems to be jublicated so for example: 0749121211 becomes 007744991122....etc. this is only happening with the ip office and not any other system connected to the gateway. Any ideas?? Cheers

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: May 2002
Posts: 17,709
Likes: 10
Member
****
Offline
Member
****
Joined: May 2002
Posts: 17,709
Likes: 10
I removed your duplicate topic in General. This is the correct category to post it in.


Retired phone dude
Joined: Feb 2005
Posts: 12,334
Likes: 3
Member
***
Offline
Member
***
Joined: Feb 2005
Posts: 12,334
Likes: 3
Jublicated huh? Sounds serious.

-Hal


CALIFORNIA PROPOSITION 65 WARNING: Some comments made by me are known to the State of California to cause irreversible brain damage and serious mental disorders leading to confinement.
Joined: May 2019
Posts: 20
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2019
Posts: 20
My apologies for the spelling mistake. Any insights appreciated

Joined: May 2004
Posts: 1,633
Likes: 1
Moderator-Avaya
*****
Offline
Moderator-Avaya
*****
Joined: May 2004
Posts: 1,633
Likes: 1
Is this a new install? Has it ever worked? Has anything changed?

Joined: May 2019
Posts: 20
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2019
Posts: 20
Not a new install. I believe it is related to the gateway and DTMF transcript or something. For every digit it sends out it sends another the same. Other systems I have connected to the gateway there is no problem with just the avaya up office

Joined: May 2004
Posts: 1,633
Likes: 1
Moderator-Avaya
*****
Offline
Moderator-Avaya
*****
Joined: May 2004
Posts: 1,633
Likes: 1
You can pull a call trace, but IP Office is only going to receive the digits pushed to it. You will not be able to open a Service Request as R8 hasnt been supported in nearly 8 or 9 years.

Joined: May 2002
Posts: 4,238
Likes: 5
Moderator-Avaya, Polycom
*****
Offline
Moderator-Avaya, Polycom
*****
Joined: May 2002
Posts: 4,238
Likes: 5
Wasn't there a patch for that in the R 8, I think that happened once in a while.

Joined: May 2019
Posts: 20
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2019
Posts: 20
The same issue is happening in an earlier Rls as well so not unique to R8. It seems to be when I dial numbers on the line starting with certain digits such as 0, 7, 8, or 9. oddly the rest are fine. Is it something either relating to the shortcodes or the actual BRI gateway. what ever is going wrong each digit of the number is being repeated together so a 7 for example becomes 77


Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,820
Posts636,738
Members49,643
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Airdale, AnnetteLee, AnnettesDayIsUg, bigboy, Blackline, boomj, db Communications, gwh, samcorcione9111, Victor D.
Newest Members
julesm, Helen.D, AlAl, mike hurford, Nigel S
49,642 Registered Users
Top Posters(30 Days)
pvj 12
ramo 11
Toner 9
Who's Online Now
2 members (Carl Navarro, PhoneGuy827), 123 guests, and 38 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5