EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Global Test Supply
Linked Banner to your Product or Website
eCommerce website for sale!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#636810 05/17/20 05:03 PM
Joined: May 2019
Posts: 20
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2019
Posts: 20
Hello. Have an Ip office 500 V2 R8. I am dialing out over BRI card connected to Mediatrix gateway. When I make a call each digit I dial seems to be jublicated so for example: 0749121211 becomes 007744991122....etc. this is only happening with the ip office and not any other system connected to the gateway. Any ideas?? Cheers

Global Test Supply 728x90
Joined: May 2002
Posts: 17,638
Likes: 3
Member
****
Offline
Member
****
Joined: May 2002
Posts: 17,638
Likes: 3
I removed your duplicate topic in General. This is the correct category to post it in.


Retired phone dude
Joined: Feb 2005
Posts: 12,321
Likes: 3
Member
***
Offline
Member
***
Joined: Feb 2005
Posts: 12,321
Likes: 3
Jublicated huh? Sounds serious.

-Hal


CALIFORNIA PROPOSITION 65 WARNING: Some comments made by me are known to the State of California to cause irreversible brain damage and serious mental disorders leading to confinement.
Joined: May 2019
Posts: 20
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2019
Posts: 20
My apologies for the spelling mistake. Any insights appreciated

Joined: May 2004
Posts: 1,617
Moderator-Avaya
*****
Offline
Moderator-Avaya
*****
Joined: May 2004
Posts: 1,617
Is this a new install? Has it ever worked? Has anything changed?

Joined: May 2019
Posts: 20
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2019
Posts: 20
Not a new install. I believe it is related to the gateway and DTMF transcript or something. For every digit it sends out it sends another the same. Other systems I have connected to the gateway there is no problem with just the avaya up office

Joined: May 2004
Posts: 1,617
Moderator-Avaya
*****
Offline
Moderator-Avaya
*****
Joined: May 2004
Posts: 1,617
You can pull a call trace, but IP Office is only going to receive the digits pushed to it. You will not be able to open a Service Request as R8 hasnt been supported in nearly 8 or 9 years.

Joined: May 2002
Posts: 4,141
Likes: 2
Moderator-Avaya, Polycom
*****
Online Content
Moderator-Avaya, Polycom
*****
Joined: May 2002
Posts: 4,141
Likes: 2
Wasn't there a patch for that in the R 8, I think that happened once in a while.

Joined: May 2019
Posts: 20
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2019
Posts: 20
The same issue is happening in an earlier Rls as well so not unique to R8. It seems to be when I dial numbers on the line starting with certain digits such as 0, 7, 8, or 9. oddly the rest are fine. Is it something either relating to the shortcodes or the actual BRI gateway. what ever is going wrong each digit of the number is being repeated together so a 7 for example becomes 77


Link Copied to Clipboard
Advertising Sponsor
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics93,295
Posts634,139
Members49,497
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
Gary Golding, Kenny D. Cutler, Mike Porterfield
Newest Members
NZAndy101, spunkysam, tn00247167, Dave McCann, Mitel Hotel
49,496 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 9
Toner 6
jsaad 3
Advertising Sponsor Spot 2
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Who's Online Now
14 members (metelcom, Skunky, spunkysam, Mercenary Roadie, ffej010, Yoda, newtecky, RATHER BE FISHING, Keyset6, Coral Tech, BobRobert, hitechcomm, Temperor, Silversam), 362 guests, and 40 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners
landing page builder Antiransomware 300x250 Your Business Phone Service in the Cloud