Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Mar 2006
Posts: 55
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2006
Posts: 55
I am trying to replace a defective 5312 IP phone. I programmed the new MAC address in form 09 (desktop devices). When resetting the phone it goes through the startup process. I get an error message saying L2 & boot download error before the display shows SET IP 192.168.1.12 ICP 192.168.166.10.
All programming on this system is done via the serial connection using hyperterminal or Procomm.

Atcom VoIP Demo
Get a VoIP Demo Today
Joined: Mar 2006
Posts: 55
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2006
Posts: 55
I found out that the phone had to be reset to factory default by holding the up volume control while phone reboots. A menu comes up where you can reset to default DHCP or program IP address if needed.


Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,579
Posts635,617
Members49,577
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
AlohaBra, Buster, Marcel Rivera, Mr. Paul Rowe, Paul_Rowe, Ryan Hull, texdev
Newest Members
chyc, LostieWitness, djringjr, ScottRSA, Adam B
49,577 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 17
dexman 6
bobw 6
Who's Online Now
2 members (newtecky, RATHER BE FISHING), 4 guests, and 17 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Best VoIP Phones | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5