Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#642360 03/05/22 04:08 AM
Joined: Nov 2001
Posts: 431
teleco Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2001
Posts: 431
I have a customer saying sometime when they place a call to a client their number comes up as spam call. I'm using Intermedia Sip trunks. Who controls that display, the cell provider?

Atcom VoIP Demo
Get a VoIP Demo Today
teleco #642434 03/15/22 03:01 PM
Joined: Dec 2010
Posts: 674
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Dec 2010
Posts: 674
Verify that the SIP provider is sending the correct CNAM. After that it's on the hands of the provider. They could've mistakenly got flagged as a spam call by someone when rejected.


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,521
Posts635,349
Members49,569
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
Bob Lafleur, Chez, Jodi Wurts, Miltonar
Newest Members
Implementing1A2, DLP, jaywin, dust0vich, Edward Clark
49,569 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 14
dexman 7
Who's Online Now
0 members (), 6 guests, and 11 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: VoIP Phones | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5