Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#100312 09/12/11 04:14 PM
Joined: Jun 2005
Posts: 349
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 349
hey guys,
I have a customer that their vm server has a bad HD and we want to move it to a new server.
I have a couple of quick questions.
i found IP Office 7.0.17 Voicemail Pro Software GA Release.
can i just install this onto the new server, reconfigure, reprogram, and be working fine?
what about licensing? is it just in the IPO?
is there anything strange i should be aware of with the configuration of the PC?
I have not done a new IPo in a couple of years and would rather be ready before i get out there.
thank you


Martin Wolfe
Wolfe Communications
Servicing the North Bay
Sonoma, Marin, Napa, Lake, San Francisco, Mendocino
ESI, Avaya, Star2Star,and Toshiba Installer
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jun 2001
Posts: 10,949
Moderator-Avaya
*****
Offline
Moderator-Avaya
*****
Joined: Jun 2001
Posts: 10,949
Really depends on what release IPO you have.


Avaya SMB Authorized Business Partner. ACIS/APSS
ESI Certified Reseller/Installer
www.regal-comm.com
Joined: Jun 2005
Posts: 349
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 349
believe it's 3.4....


Martin Wolfe
Wolfe Communications
Servicing the North Bay
Sonoma, Marin, Napa, Lake, San Francisco, Mendocino
ESI, Avaya, Star2Star,and Toshiba Installer
Joined: Nov 2005
Posts: 828
Member
Offline
Member
Joined: Nov 2005
Posts: 828
Version 3.4 doesn't exist - release jumped from 3.2 to 4.0. Voicemail Pro version should match phone system. Judging by the questions asked, I suspect that you're in a bit over your head. As a favor to your customer, consider bringing in a BP to assist.

Joined: Jun 2005
Posts: 349
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 349
It's 3.2 then. i know it is not 4 or up
the problem is the old vendor will not work with them unless they do a full upgrade on the phone system also. That is way out of the budget right now.
I would not mind getting assistance for this.


Martin Wolfe
Wolfe Communications
Servicing the North Bay
Sonoma, Marin, Napa, Lake, San Francisco, Mendocino
ESI, Avaya, Star2Star,and Toshiba Installer
Joined: Mar 2002
Posts: 3,630
Moderator-Avaya, Nortel
Offline
Moderator-Avaya, Nortel
Joined: Mar 2002
Posts: 3,630
Two of our Avaya mods are from CA. I suggest you start there for assistance.


Z-man
Avaya SME Authorized Partner
www.omniofficetech.com
Joined: May 2004
Posts: 1,633
Likes: 1
Moderator-Avaya
*****
Offline
Moderator-Avaya
*****
Joined: May 2004
Posts: 1,633
Likes: 1
Do you know the name of the Avaya partner that is saying that?

PLEASE, PM me and let me know that....


Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,819
Posts636,734
Members49,641
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
jmd2009, Ken Stephens, Teri J
Newest Members
AlAl, mike hurford, Nigel S, ramo, Monte Grubbs
49,640 Registered Users
Top Posters(30 Days)
pvj 12
Toner 10
ramo 10
dans 5
Who's Online Now
0 members (), 199 guests, and 57 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5