EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Global Test Supply
eCommerce website for sale!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#115817 09/24/01 01:39 PM
Joined: Sep 2001
Posts: 1
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2001
Posts: 1
Hi all,
I had just start a new job and part of this has to deal with the phone system. The person that was in this position had taken all the book for the Onyx system. I have bought most of the books that I require and I still can’t get into the system. I have all the password and he did leave a cable \connected to the system which is a straight thru db9 to db9 connected to the AUX Module DCE port.
I had tried to connect this to the laptop’s com 1 port and use hypertermal to get to the main screen and all I get a bunch of jibberish out of the connections. I have called many support numbers and not too many support this system. Any idea will help.
Thanks

Linked Banner to your Product or Website
#115818 09/24/01 05:09 PM
Joined: Jun 2001
Posts: 10,631
RIP Admin-Founder
*****
Offline
RIP Admin-Founder
*****
Joined: Jun 2001
Posts: 10,631
>get a bunch of jibberish out of the connections<

That sounds like the baud rate isn't the same,
try a few different baud rate settings on your PC.

#115819 10/19/01 09:32 PM
Joined: Sep 2001
Posts: 6
Member
Offline
Member
Joined: Sep 2001
Posts: 6
>get a bunch of jibberish out of the connections<

That sounds like the baud rate isn't the same,
try a few different baud rate settings on your PC.
[/QUOTE]

#115820 10/19/01 09:40 PM
Joined: Sep 2001
Posts: 6
Member
Offline
Member
Joined: Sep 2001
Posts: 6
One of the best tech tools you can get is call a "smart cable".Once this is installed and you get led's to lite go to the operators phone and press icom,#,0, then select baud rate ,none 8 1 you should be good to go.also shift 1-4 will toggle history on or off. good luck

#115821 11/18/01 09:47 PM
Joined: Nov 2001
Posts: 1
Member
Offline
Member
Joined: Nov 2001
Posts: 1
this is a common problem with aux cards on
the onyx vs. However, it's a good indicator in your case that your getting anything at all. Ussually when the aux card is bad you get nothing at all. Try this, at ext 300 (operators set, if cos set to 30) lift handset press PGM# key dial 0 dial 4, hang up.This resets your com port to 9600 n 8 1.
If this doesn't work make sure you have a good ground first, then if so disconnect it
and try without. Also if you have an expanded system (more than 1 cabinet) power down disconnect mod cord from slave aux restore power and try again.

good luck


Moderated by  JWRacedog 

Link Copied to Clipboard
Advertising Sponsor
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics93,271
Posts634,039
Members49,492
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
redneck
Newest Members
Mitel Hotel, Jonathan Renaud, dentnshell, Adam Suth, Roger Foisy
49,491 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 6
jsaad 3
MnDave 3
Advertising Sponsor Spot 2
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Who's Online Now
17 members (Ruben, BobRobert, jeffmoss26, justbill, hitechcomm, dukane123, BILL DEMMER, dexman, Pinecreekboy, Touch Tone Tommy, KRRath, gelehu, Silversam, Butch Cassidy, MooreTel, mongo5150, OBT), 467 guests, and 110 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners
landing page builder Antiransomware 300x250 Your Business Phone Service in the Cloud