Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
re-initialize Digital talkpath
#633400 10/22/19 03:11 PM
Joined: Feb 2016
Posts: 23
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2016
Posts: 23
HI, I need to re-initialize/restore a digital talkpath 1.2 8-port, it had power bump and pretty sure corrupted hard drive. Kind of strange dialing 440 still goes direct to mail boxes but any calls direct to vm ports 140-147 answer silence and get dropped so no way to use auto attendant and can't even get to admin mailbox to re-record aa greetings. I can connect with ecom but can't remember what to do next and the only docs on ftp server are for the dispatch analog version. In the dispatch manual under the initialize procedure it says to call tech support and they don't support it anymore.
I'm hoping to be able to tell them its time to upgrade but if anyone remembers the procedure it could be any easy fix.

thanks for the time.

EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Re: re-initialize Digital talkpath
Eric Young #633410 10/22/19 06:43 PM
Joined: Mar 2018
Posts: 317
Likes: 1
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2018
Posts: 317
Likes: 1
Is there a difference in programming between the digital and analog versions? I would assume the only difference would be how you have to attach to the system.


The Cloud is just someone else's computer!
Re: re-initialize Digital talkpath
Daniel #633413 10/22/19 07:42 PM
Joined: Feb 2016
Posts: 23
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2016
Posts: 23
They seem to be similar for sure except the digit strings and tones for analog. either way the manual says to call tech support. I installed a new hard drive in it 2 decades ago and I remember them emailing me a file to upload. There are 4 upgrade files listed on the ftp server, not sure which to use...

Re: re-initialize Digital talkpath
Eric Young #633440 10/23/19 05:27 PM
Joined: Feb 2009
Posts: 3,125
Moderator-Vodavi, Vertical, XBlue
*****
Offline
Moderator-Vodavi, Vertical, XBlue
*****
Joined: Feb 2009
Posts: 3,125
Connect the RS232 cable, park the system and at the dos command line prompt "Hello", type "reinit"


- Dave S. -

You can never appease your ideologue opponents.


Moderated by  EV607797, MnDave, nfcphoneman 

Link Copied to Clipboard
Forum Search
Most Recent 5 Post
2199 Lithium battery
by brokeda - 10/24/20 06:01 PM
Colour Choice for X-16 gone...
by MooreTel - 10/24/20 01:49 AM
Are you an Asterisk Ace?
by Toner - 10/22/20 03:39 PM
SVMI Card settings backup & restore
by Hofman telekom - 10/21/20 01:46 PM
Who's Online Now
20 members (Curlycord, Yoda, Ruben, RATHER BE FISHING, brokeda, Professor Shadow, MooreTel, nortelvoip, hbiss, Meyery2k, dude, jsb15, BobRobert, JBean3329, hitechcomm, metelcom, Skunky, phonemeister, dexman, DD782), 143 guests, and 60 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics94,025
Posts637,635
Members49,367
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
bcousins, jeremylh, Peterbu, zlittell, z_cm
Newest Members
jsb15, C.t.c.73, Farquie, 4teltech, TRIM IT
49366 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 20
Ruben 15
hbiss 12
Daniel 9
Bluewater Sailing
https://www.patreon.com/bePatron?u=5256033
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Sold AD
Servpro Ventura 24-Hour Emergency Service
Free Estimates call us now 24Hours
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2020
Trusted Partners