Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Dec 2008
Posts: 14
dotm Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Dec 2008
Posts: 14
I have a customer moving into an office, taking over a Nortel Modular ICS, with a Call Pilot 150 voice mail. The existing switch was set up for 4 digit extensions, but they are moving from an Avaya Magix with 3 digit extension. I changed the Nortel to 3 digit DN,s, restarted both switch and voice mail, but the Call Pilot is still looking for 4 digit mail boxes. Not so much an issue, but they have had 3 digit dialing (PRI provided) for the last 6 years, and are reluctant to change. What am I missing in getting the Call Pilot to recognize the DN length of the switch? I would rather not do a 'startup' of the switch, if it can be helped. Thanks in advance for any insight.

Last edited by dotm; 04/10/14 09:46 PM. Reason: new computer
Joined: Jun 2006
Posts: 8,721
Likes: 2
Moderator-Nortel, Computers, General
*****
Offline
Moderator-Nortel, Computers, General
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 8,721
Likes: 2
No choice but re-initialize the CP150 and program from scratch...


Scientists say that the universe is made up of Protons, Neutron & Electrons. They forgot "Morons".
Dave. (CTUB) Canadian Techs Use Bix!
Joined: Dec 2008
Posts: 14
dotm Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Dec 2008
Posts: 14
Okay- have been through the docs on the CP150- how to re-initialize seems to have been left out. Power cycling didn't do it,so if you have the procedure to follow, it would make my life easier. I have no problem re-building the Call Pilot from scratch; re-building the MICS from scratch is not my first choice.

Joined: Jun 2006
Posts: 8,721
Likes: 2
Moderator-Nortel, Computers, General
*****
Offline
Moderator-Nortel, Computers, General
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 8,721
Likes: 2
You don't have to touch the MICS, just the CP150. Start by reading the manual at the very beginning...


Scientists say that the universe is made up of Protons, Neutron & Electrons. They forgot "Morons".
Dave. (CTUB) Canadian Techs Use Bix!
Joined: Feb 2017
Posts: 55
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2017
Posts: 55
The cp can be reset through the web interface or you can do a reinstall through the phone with the voicemail Feature code


Moderated by  MooreTel, NTlayoff 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,379
Posts634,605
Members49,525
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
dcttech, George/wa2vnv, telesalesrep
Newest Members
NiagaraGuy, Luv2uallday, FredSkidoo, tspa, xtrememachines
49,525 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 21
dexman 11
R4+Z 6
Who's Online Now
1 members (Mercenary Roadie), 5 guests, and 11 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5