Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#89103 03/11/08 07:05 PM
Joined: Jan 2007
Posts: 1,026
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2007
Posts: 1,026
Legend R7
What is the procedure to transfer a call to an outside number from an analog station? I'm answering an incoming call, flash, dialing 9 and the outside number, flash,(all parties are connected) and hanging up. The call disconnects. Am I missing or adding a step?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jun 2001
Posts: 10,949
Moderator-Avaya
*****
Offline
Moderator-Avaya
*****
Joined: Jun 2001
Posts: 10,949
PM Sent


Avaya SMB Authorized Business Partner. ACIS/APSS
ESI Certified Reseller/Installer
www.regal-comm.com
Joined: Jan 2007
Posts: 1,026
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2007
Posts: 1,026
Michael I didn't get it. Please resend or e-mail me at [email protected] Thanks!

Joined: Jul 2001
Posts: 3,318
Likes: 7
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Online Content
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Joined: Jul 2001
Posts: 3,318
Likes: 7
Bottom line, you CAN'T transfer to an outside number from a S/L phone on a Legend or Magix.

However, if you always transfer to the same number, you can set up a phantom extension number that is forwarded to the outside number, and transfer to that extension instead.

Joined: Jan 2007
Posts: 1,026
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2007
Posts: 1,026
Thanks TTT. Can an SLT be forwarded to an offsite number?

Joined: Jan 2004
Posts: 515
Member
Offline
Member
Joined: Jan 2004
Posts: 515
Yes, you must give it Remote Forward capability though.


Once that's set up, the forwarding is done like this:

OFF HOOK, Dail #33, Dial 9 and then the NUMBER and then press # again.

You should hear a confirmation tone at that point.


RULE NUMBER 2, "THINKIN' WON'T GET IT, YOU GOTTA KNOW!" RULE NUMBER 3, if you need TIER-3 SUPPORT on a LEGEND or MAGIX, go to http://home.comcast.net/~merlinman -
Joined: Jan 2007
Posts: 1,026
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2007
Posts: 1,026
Thanks!

Joined: Jan 2007
Posts: 1,026
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2007
Posts: 1,026
Merlinman,
It worked like a charm, though I found the code is *33.


Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,819
Posts636,736
Members49,641
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
jmd2009, Ken Stephens, Teri J
Newest Members
AlAl, mike hurford, Nigel S, ramo, Monte Grubbs
49,640 Registered Users
Top Posters(30 Days)
pvj 12
ramo 11
Toner 10
dans 5
Who's Online Now
2 members (Touch Tone Tommy, pvj), 155 guests, and 21 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5